Attēloti 8 produkti

ČATNIJI, JEBŠU PIKANTĀS LATVIJAS OGU MĒRCES

  • Tā ir burvīga alternatīva ierastajam kečupam, kas atsvaidzinās ierastu maltīti.
  • Čatnijs ir pikanta, bieza mērce, kuru izmanto nelielā daudzumā (1-4 tējkarotes porcijai)
  • Tā kā čatniju garšas variācijas ir ļoti plašas, arī katrs no tiem lieliski saderēs ar citu ēdienu. Ieteikumus pielietošanai atradīsi arī uz produkta etiķetes.
  • Tajā var arī marinēt gaļu, zivis, dārzeņus
  • To var pievienot ēdienam gatavošanas procesā
  • Ar čatniju var apsmērēt gaļu vai dārzeņus tos grillējot.
  • Čatnijus var izmantot arī silto mērču, zupu un sautējumu gatavošanā, sviestmaizēs, karstmaizītēs, uz picām u.c.
  • Kāpēc gan nepārsteigt mājiniekus vai viesus ierastā kečupa vietā piedāvājot dzērveņu vai upeņu čatniju?