Garšaugu ZAĻĀ SĀLS mīlestībā aug pašmāju saimniecībā, ekoloģiski tīrā vidē, turklāt garšaugi kaltēti līdz 41C, saglabājot vitamīnus un minerālvielas.
GARŠAUGU ZAĻĀS SĀLS iedvesmotai pusdienu pauzītei top gardas tomātmaizītes, kuras bez Zaļās sāls, nekad nebūtu tik izcilas. http://<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FSmukDavan%2Fposts%2F1262928310514938&width=500″ width=”500″ height=”463″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allow=”encrypted-media”></iframe>
GARŠAUGU ZAĻĀ SĀLS – KĀDĒĻ ŠIM ZAĻAJAM BRĪNUMAM TIRGŪ NAV LĪDZĪGU… ?!
JO… Visi aš-padsmit garšaugi mūsu garšaugu Zaļajā sālī ir pašaudzēti. Tie nav ievesti no Itālijas, Ķīnas utt., iepirkti jau kaltēti un uz ātru roku sajaukti. Tie aug ekoloģiski tīrā vidē, katru pavasari tiek stādīti, visu vasaru tiek ravēti, laistīti un apčubināti.
JO… Zaļumi NEtiek ievākti mehanizēti, NEtiek smalcināti mehanizēti. Tos ievāc ar rokām. Ar rociņām katru lapiņu noplūc no kātiņa, jo garšaugu Zaļajā sālī tiek izmantotas vienīgi garšaugu lapiņas bez kātiņiem.
JO… Zaļumi kaltēti līdz 41C temperatūrai, tādejādi tikuši saglabāti tajos esošie vērtīgie vitamīni un minerālvielas. Kur nu vēl labāk!!! = GARŠAUGU ZAĻĀ SĀLS => Kurš vēl gatavs ko tādu piedāvāt 🙂
GARŠAUGU ZAĻĀ SĀLS var tikt izmantota ikvienam ēdienam ierastās sāls vietā. Tā pat palīdz samazināt patērētās sāls daudzumu, jo piešķir ēdienam papildus garšu buķeti un aromātu, un vairs nav nepieciešamība pēc tik liela sāls daudzuma garšas izteiksmīgumam.
Ja esi jau iepazinis šo zaļo brīnumu un vēlies iegādāties lielākā iepakojumā, tad šis būs Tev.
Atsauksmes
Pašlaik atsauksmju nav.