BRĪNUMOGU DZĒRVEŅU ČATNIJS
Dzērveņu čatnijs gatavots no Latvijas sūnās augušām odziņām. Gards bez gala. Saldi skābais ar rūkto ir izcilā balansā. Zinām jau zinām, cik labas ir mūsu superogas dzērvenes, taču cik tās saujām ēdīsi… Tad nu izmēģinām tās čatnijā.
- Tas lieliski sader kopā ar cepeti, medījumiem, tītara gaļu, ceptu šķiņķi, bietēm, baudi to kopā ar brī sieru vai sāļajiem krekeriem.
- Dzērvenēm piemīt spēja normalizēt holesterīna līmeni asinīs, aizkavēt ādas novecošanās procesus, normalizēt paaugstinātu asinsspiedienu, kā arī palīdzēt cilvēka organismam cīņā ar mikrobiem, kas ir īpaši būtiski vīrusu sezonā.
- Vienreizēji gardais dzērveņu čatnijs būs lielisks ciemakukulis, dodoties ciemos uz ZIEMASSVĒTKU VAKARIŅĀM. SMUK’ DAVAN’ īpaši iesaka dzērveņu čatniju pasniegt pie Ziemassvētku cepeša.
SMUK’ DĀVAN’ iesaka – dzērveņu čatnija recepti:
Pagatavo rukolas salātus ar kazas sieru un šķiņķi, un, salātu mērcei, pievienojot dzērveņu čatniju, iegūsti fantastisku garšu buķeti. Atklāj jaunus garšu horizontus!
Atsauksmes
Pašlaik atsauksmju nav.